Haluaisitko saada lisätietoja kohteistamme?

Jätä soittopyyntö, niin kerromme sinulle lisää!

Klikkaa kuvia suuremmaksi

Vinkkaa kohteesta!

Tätä on toivottu: yksitasoisia rivitalokoteja idylliselle pientaloalueelle Tuusulaan! Uudet asunnot nousevat rauhalliselle ja luonnonläheiselle alueelle lähelle palveluita ja harrastusmahdollisuuksia, Aropellontien ja Jussilantien kulmatontille.

Viehättävät uudet kodit ovat pian ennakkomarkkinoinnissa ja syksyllä jo rakenteilla. Muuttamaan pääset arviolta tammikuussa 2022.

Fiksusti suunnitellut tilaratkaisut ja avara oleskelutila tekevät näistä kodeista neliöitään suurempia. Asuntojen vaalea yleisilme tarjoaa erinomaisen pohjan omille sisustusratkaisuille ja laadukkaat sisustusmateriaalit täydentävät tyylikkään kokonaisuuden. Lisäksi asuntojen vesikiertoinen lattialämmitys tuo asumiseen mukavuutta.

Yhteisen pihan varusteiden ja viheristutusten suunnitteluun kutsumme mukaan myös tulevat asukkaat jo asuntojen rakennusaikana – näin jokainen pääsee osaltaan vaikuttamaan tulevan kodin pihapiiriin. Haluaisitko grillipaikan tai istutuslaatikoita tai vaikka marjapensaita? Minkälainen oleskelualue ja leikkialue olisi toimivin?

Uuteen asuntoon on huoletonta muuttaa ja mukava asua vailla remonttihuolia. Kaikki pinnat, keittiökalusteet ja kodinkoneet ovat aivan uusia. Tule nyt mukaan rakentamisen alkuvaiheessa, niin voit valita mieleisesi sisustus- ja pintamateriaalit.

Aropelto on kaikkea sitä, mitä kodiltasi odotat

 

Tyylikästä ja kodikasta suunnittelua

Aropellon julkisivujen suunnittelussa on lähtökohtana kutsuva, pientalojen naapurustoon hyvin istuva julkisivu. Huolella mietityt pohjaratkaisut ja yksityiskohdat ovat suunnittelussa painopisteenä. Erityistä huomiota on myös kiinnitetty asunnon valoisten oleskelutilojen ja terassin yhteyteen.

Turvallinen ja tunnelmallinen pihapiiri

Jokaisen asunnon oleskelutilaa jatkaa ulkona oma viihtyisä terassi. Lisäksi asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee viihtyisä ja turvallinen piha-alue lapsille leikkeihin ja aikuisille rentoutumiseen.
Yhteistiloihin on suunniteltu muun muassa pyöränhuoltopiste ja asiakkaiden toiveiden mukaan mahdollisesti grillikatos tai viherpalstoja – tule mukaan suunnittelemaan ja valitsemaan. Yhteispiha on autoton, ja paikoitus on talojen välissä. Sähköautojen lataus onnistuu hyvin oman taloyhtiön puitteissa.

Aluetta vastapäätä on Mikkolan koulu

Parhaat palvelut lähellä

Upeat ulkoilumaastot ovat aivan asuntojen naapurissa ja kaupat, kahvilat, terveyskeskus, kirjasto, uimahalli sekä urheilukeskus jää- ja salibandyhalleineen ovat kävelymatkan päässä. Lapsiperheelle sijainti on ihanteellinen: useita päiväkoteja on lähellä, Mikkolan alakoulu on aivan naapurissa ja yläkoulu sekä lukio ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Läheltä löytyy myös Tuusulan monipuolinen kulttuuritarjonta; Krapihovin kesäteatteri sekä Krapin Paja ja Gustavellund houkuttelevat monenlaisilla tapahtumillaan. Linja-autot toimivat HSL-alueella ja omalla autolla liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ovat erinomaiset, esimerkiksi lentokentälle ajaa 20 minuutissa ja Helsinkiin noin puolessa tunnissa.

Perustiedot: Yksitasoisia rivitalokoteja!

Osoite: Aropellontielle 4, 04300 Tuusula

Lisätietoja kohteesta

  • Asuntoja: Aropelto 21 kpl, Aropupu 9 kpl
  • Tontin omistus: oma
  • Lämmitys: kaukolämpö
  • Autopaikat: 30 kpl autokatospaikkoja omalla osakkeella ja sähköauton latauspistokemahdollisuus
  • Hoitovastike arvio 3,5 €/m2
  • Laina-aika 2+23 vuotta
Lataa päivitetty hinnasto tästä!

Varaukset ja lisätiedot kohteesta

ILMARI SJÖBLOM

Yrittäjä, LKV

0400 456 404

[email protected]

MINNA KANSANEN

Myyntipäällikkö, LKV

040 828 8869

[email protected]

Haluan saada lisätietoja kohteestaHaluan tehdä varauksen

Sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja siihen pätevät Googlen
Tietosuojalauseke ja
käyttöehdot.

Asiakkaidemme kokemuksia