Asunnot Tuusula

Tältä sivulta löydät tällä hetkellä myytävänä olevat asunnot sekä pääset tarkastelemaan ennakkotietoja tulevista kohteistamme.

Haluaisitko saada lisätietoja kohteistamme?

Jätä sähköpostisi tai puhelinnumerosi niin olemme yhteydessä

Haluaisitko saada lisätietoja kohteistamme?

Jätä soittopyyntö, niin kerromme sinulle lisää!

Myytävät kohteet

As Oy Tuusulan Päävartio

Päävartion suunnittelusta vastaa ansioitunut arkkitehtitoimisto Aihio Arkkitehdit Oy. Talon julkisivussa korostuvat lämmin tiili ja suuret ikkunat, jotka tuovat paljon lisää valoa asuntoon. Asuntoyhtiössä on 54 asuntoa, 3 liiketilaa ja 37 autopaikkaa. Päävartio rakennetaan omalle tontille.

Tutustu kohteeseen

Björkbackankuja 7 A

Meillä on tarjolla poikkeuksellisesti yksitasoinen paritaloasunto Tuusulan Hyrylässä. Sijainti on ihanteellinen arkielämän kannalta, sillä päiväkoti, koulut, urheilukeskus ja kaupalliset palvelut aivan vieressä. Tutustu tarkemmin vuonna 2006 valmistuneeseen asuntoon klikkaamalla alta. 

Tutustu kohteeseen

Tulevat kohteet

Aropellontie 4

UusiRS-kohteemme on nyt suunnitteilla osoitteeseen Aropellontie 4, 04300 Tuusula. Tutustu 32 rivitaloasunnon kohteeseen jo ennakkoon ja tilaa tiedot kohteen etenemisestä sähköpostiisi.

Tutustu kohteeseen
uudiskohde-tuusula

Kauppatie 2-6

Uusi kohteemme on nyt suunnitteilla osoitteeseen Kauppatie 2, 04300 Tuusula. Tutustu kohteeseen jo ennakkoon ja tilaa tiedot kohteen etenemisestä sähköpostiisi.

Tutustu kohteeseen
Hyryläntie_11

8067 Hyryläntie 11

Hyrylän ydinkeskustaan on suunnitteilla uusi asuinkerrostalo ja lääkäriasema Arkkitehtipalvelu Oy:n toimesta. Tutustu kohteeseen ja tilaa tiedot kohteen etenemisestä sähköpostiisi.

Tutustu kohteeseen
riisula-logo

Kievarintie

Tutustu osallistumis- ja arvointisuunnitelmaan sekä tilaa kohteen uutiset sähköpostiisi.

Tutustu kohteeseen

Asiakkaidemme kokemuksia

Lisätiedot ja varaukset

ILMARI SJÖBLOM

Yrittäjä, LKV

0400 456 404

[email protected]