Tietoa Riisulasta

Riisula yhtiöt on tuusulalainen uudisrakentamiseen sekä kiinteistönhallintaan ja -huoltoon keskittyvä kotimainen perheyritys jo kolmannessa sukupolvessa.

Haluaisitko saada lisätietoja kohteistamme?

Jätä sähköpostisi tai puhelinnumerosi niin olemme yhteydessä

Haluaisitko saada lisätietoja kohteistamme?

Jätä soittopyyntö, niin kerromme sinulle lisää!

Tuusulalaista perheyrittämistä ja rakentamista

Riisula-rakennus Oy

Riisula-rakennus Oy toimii varhaisesta hankekehityksen vaiheesta alkaen uusien,
viihtyisien asuntojen sekä hyvin suunniteltujen liiketilojen luomisessa aina kohteiden rakentamiseen, myymiseen ja vuokraamiseen asti. Sukupolvenvaihdoksen jälkeen vetäjinä ovat toimineet jo vuodesta 1999 veljekset Aarno ja Ilmari Sjöblom. Riisula-rakennus Oy on toteuttanut Tuusulaan ja lähiseudulle useita rivitalo-, paritalo- ja kerrostalokohteita sekä toimitiloja.

Riisula Oy

Riisula Oy toimii kiinteistöjen kehittämisen ja vuokrauksen alalla. Näet Riisula Oy:n
vuokrattavat toimitilat klikkaamalla tästä tai sivun ylälaidan valikosta Toimitilat-kohdasta.

Vastuullisuus

Toimintamme keskiössä on vastuullisuus. Käytännössä tämä tarkoittaa lainsäädännön vaatimukset ylittävää vastuullisuutta liiketoiminnassa ihmisten ja ympäristön suojaamiseksi. Pyrimme huomioimaan jo varhaisesta suunnitteluvaiheesta alkaen kestävän kehityksen näkökulman ja suosimme ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavia rakennusmateriaaleja sekä energiatehokkaita rakenneratkaisuja. Suunnittelemme ja rakennamme laadukkaita, aikaa kestäviä rakennuksia, joissa on matalat elinkaarikustannukset.

Riisula-rakennuksen henkilökunta

 

AARNO SJÖBLOM

Toimitusjohtaja

       040 536 4927     |     [email protected]

 

”Kaikki paitsi rakentaminen on turhaa.”

 

Aarno Sjöblom on pitkän linjan rakentaja ja Riisula-rakennus Oy:n toimitusjohtaja. Rakennusinsinöörin koulutus ja yli 20 vuoden kokemus rakennusalalta antaa vahvan pohjan viedä ja kehittää kohteita eteenpäin. ”Tuusula on mainio paikka asua – ja meille on kunnia-asia tehdä omalle kotiseudulle laadukkaita, huolella viimeisteltyjä uusia koteja.”

 

 

ILMARI SJÖBLOM

Yrittäjä, LKV

        0400 456 404     |     [email protected]

 

”One Life Live It.”

 

Ilmari Sjöblom on kokenut hankekehittäjä ja hän on ollut mukana useissa asuntokohteiden kehityshankkeissa ja viemässä rakentamista yhä asiakaslähtöisemmäksi. ”Olen kiitollinen siitä, että yrittäjänä pääsen vaikuttamaan kotikuntani kehittymiseen. On todella hienoa saada kiitosta ja positiivista palautetta, kuinka ihmiset viihtyvät uusissa kodeissaan.”

 

 

JOHANNA MURTO

Taloushallintojohtaja

           050 501 8308     |     [email protected]

 

”It’s nice to be important, but it’s more important to be nice.” 🙂

 

Johanna Murto pitää tarkasti huolta Riisula-rakennuksen talous- ja hallintoasioista. Hän toimii useiden avainkumppanien yhteyshenkilönä. ”Jokainen päivä on vähän erilainen. On mielenkiintoista päästä rakentamaan uudiskohteita talousnäkökulmasta.”

 

 

MINNA KANSANEN

Myyntipäällikkö, LKV

           040 828 8869     |     [email protected]

 

”Asiakaspalvelu on sydämen asia.”

 

Minna Kansanen on paljasjalkainen tuusulalainen. Empaattinen ja positiivinen elämänasenne sekä vankka kokemus asiakaspalvelusta hoitoalalla ja asuntojen parissa takaavat erinomaisen ja yksilöllisen palvelun jokaiselle asiakkaalle. ”On ilo ja kunnia auttaa asiakkaita löytämään erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin parhaiten sopiva, uusi koti. Ota yhteyttä, niin jutellaan asuntoasioista.”

 

Viimeisimmät julkaisut

Alla näet viimeisimmät uutiset, tiedotteet ja blogipostaukset.