Tietoa Riisulasta

Riisula yhtiöt on tuusulalainen uudisrakentamiseen sekä kiinteistönhallintaan ja -huoltoon keskittyvä kotimainen perheyritys jo kolmannessa sukupolvessa.

Haluaisitko saada lisätietoja kohteistamme?

Jätä sähköpostisi tai puhelinnumerosi niin olemme yhteydessä

  Haluaisitko saada lisätietoja kohteistamme?

  Jätä soittopyyntö, niin kerromme sinulle lisää!

   Tuusulalaista perheyrittämistä ja rakentamista

   Riisula-rakennus Oy

   Riisula-rakennus Oy toimii varhaisesta hankekehityksen vaiheesta alkaen uusien,
   viihtyisien asuntojen sekä hyvin suunniteltujen liiketilojen luomisessa aina kohteiden rakentamiseen, myymiseen ja vuokraamiseen asti. Sukupolvenvaihdoksen jälkeen vetäjinä ovat toimineet veljekset Aarno ja Ilmari Sjöblom. Riisula-rakennus Oy on toteuttanut Tuusulaan ja lähiseudulle useita rivitalo-, paritalo- ja kerrostalokohteita sekä toimitiloja.

   Riisula Oy

   Riisula Oy toimii kiinteistöjen kehittämisen ja vuokrauksen alalla. Näet Riisula Oy:n
   vuokrattavat toimitilat klikkaamalla tästä tai päävalikon ”Liike- ja toimitilat” kohdan alavalinnasta ”Toimitilat Riisula Oy”.

   Vastuullisuus

   Toimintamme keskiössä on vastuullisuus. Käytännössä tämä tarkoittaa lainsäädännön vaatimukset ylittävää vastuullisuutta liiketoiminnassa ihmisten ja ympäristön suojaamiseksi. Pyrimme huomioimaan jo varhaisesta suunnitteluvaiheesta alkaen kestävän kehityksen näkökulman ja suosimme ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavia rakennusmateriaaleja sekä energiatehokkaita rakenneratkaisuja. Suunnittelemme ja rakennamme laadukkaita, aikaa kestäviä rakennuksia, joissa on matalat elinkaarikustannukset.

   Riisula-rakennuksen henkilökunta

    

   AARNO SJÖBLOM

   Toimitusjohtaja

          040 536 4927     |     [email protected]

    

   ”Kaikki paitsi rakentaminen on turhaa.”

    

   Aarno Sjöblom on pitkän linjan rakentaja ja Riisula-rakennus Oy:n toimitusjohtaja. Rakennusinsinöörin koulutus ja yli 20 vuoden kokemus rakennusalalta antaa vahvan pohjan viedä ja kehittää kohteita eteenpäin. ”Tuusula on mainio paikka asua – ja meille on kunnia-asia tehdä omalle kotiseudulle laadukkaita, huolella viimeisteltyjä uusia koteja.”

    

    

   ILMARI SJÖBLOM

   Yrittäjä, LKV

           0400 456 404     |     [email protected]

    

   ”One Life Live It.”

    

   Ilmari Sjöblom on kokenut hankekehittäjä ja hän on ollut mukana useissa asuntokohteiden kehityshankkeissa ja viemässä rakentamista yhä asiakaslähtöisemmäksi. ”Olen kiitollinen siitä, että yrittäjänä pääsen vaikuttamaan kotikuntani kehittymiseen. On todella hienoa saada kiitosta ja positiivista palautetta, kuinka ihmiset viihtyvät uusissa kodeissaan.”

    

    

   JOHANNA MURTO

   Taloushallinon asiantuntija

           050 553 4655     |     [email protected]

    

   ”It’s nice to be important, but it’s more important to be nice.” 🙂

    

   Johanna Murto pitää tarkasti huolta Riisula-rakennuksen talous- ja hallintoasioista. Hän toimii useiden avainkumppanien yhteyshenkilönä. ”Jokainen päivä on vähän erilainen. On mielenkiintoista päästä rakentamaan uudiskohteita talousnäkökulmasta.”

    

    

    

   OUTI KYNTÖAHO

   Myynnin ja markkinoinnin asiantuntija

           050 382 9870     |     [email protected]

    

   ”Jokainen päivä on uusi mahdollisuus” 

    

   Outi Kyntöaho on myynnin ja markkinoinnin asiantuntija ja hän toimii yhteistyössä Riisula-rakennus Oy:n kanssa. Hän on ollut aiemmin yrityksemme palveluksessa markkinointivastaavana, mutta 1.7.2024 alkaen hän toimii itsenäisenä yrittäjänä.