As Oy Tuusulan Aropelto ja Aropupu luovutettiin asukkaille heinäkuussa

Uudet asunnot nousivat rauhalliselle ja luonnonläheiselle alueelle lähelle palveluita ja harrastusmahdollisuuksia, Aropellontien ja Jussilantien kulmatontille. Asunnot valmistuivat heinäkuussa 2022.

 

YKSITASOISILLA RIVITALOKODEILLA IDYLLISELLÄ PIENTALOALUEELLA OLI PALJON KYSYNTÄÄ JA KAIKKI ASUNNOT MYYTIIN JO ENNEN KOHTEEN VALMISTUMISTA

Aropellon julkisivujen suunnittelussa on ollut lähtökohtana kutsuva, pientalojen naapurustoon hyvin istuva julkisivu. Huolella mietityt pohjaratkaisut ja yksityiskohdat olivat suunnittelussa painopisteenä. Erityistä huomiota on myös kiinnitetty asunnon valoisten oleskelutilojen ja terassin yhteyteen. Asuntojen vaalea yleisilme tarjoaa erinomaisen pohjan omille sisustusratkaisuille ja asuntojen vesikiertoinen lattialämmitys tuo asumiseen mukavuutta.

Yhteispiha on autoton ja paikoitus on talojen välissä. Jokaisen asunnon oleskelutilaa jatkaa ulkona oma viihtyisä terassi. Lisäksi asukkaiden yhteisessä käytössä on viihtyisä ja turvallinen piha-alue lapsille leikkeihin ja aikuisille rentoutumiseen.

 

Luovutus keskellä kesää

Asuntojen luovutus ajoittui helteiseen heinäkuuhun. Muuttoinnokkuutta oli selvästi ilmassa, kun lähes kaikki asukkaat ilmaantuivat Riisula-rakennus Oy:n myyntitoimistolle samanaikaisesti. Alkuun jono ulottui jalkakäytävälle saakka, mutta onnneksi kaikki suhtautuivat asiaan kärsivällisesti ja asunnot saatiin luovutettua, jotta asukkaat pääsivät muuttamaan jo seuraavan viikonlopun aikana.

Kuva: Ilmari Sjöblom vaihtoi kuulumisia asunnon ostaneiden kanssa Aropellon ja Aropupun luovutusjonossa.

 

Kuva: Mio Isännöinti Oy:n Satu Mänkärlä (vas.) ja Aropellon/Aropupun isännöitsijä Marja Huttunen (oik.) työn touhussa valmistelemassa avainten luovutusta.

 

Riisula-rakennus Oy, Oky/8.9.2022