Asiakastyytyväisyyskysely tuotti hyvää mieltä ja uskoa tulevaan

Vuoden lähestyessä loppuaan on hyvä arvioida kuinka hyvin olemme onnistuneet palvelemaan asiakkaitamme. Pyysimme kesällä valmistuneiden rivitalokohteiden As Oy Tuusulan Aropellon ja Aropupun asukkaita vastaamaan Trustmaryn kautta toteuttamaamme asiakastyytyväisyyskyselyyn ja kiitollisina olemme saaneet lukea saamiamme arvioita.

 

Yhteensä näihin kahteen yhtiöön valmistui 27 yksitasoista rivitalokotia. Asunnot luovutettiin asukkaille heinäkuussa ja kyselyn ajankohtana he olivat ehtineet asua uusissa kodeissaan muutaman kuukauden ajan.

Saimme kyselyyn vastauksen 16 henkilöltä. Pyysimme heitä arvioimaan kuinka todennäköisesti he suosittelisivat palveluamme omille ystävilleen ja tuttavilleen asteikolla 1-10. Keskiarvoksi saimme huikean 9,06! Kysyimme myös millä perusteella he valitsivat arvosanan. Ohessa muutamia saamiamme vastauksia:

”Kaikki oli helppoa ja toimi hyvin. Vastauksen omiin kysymyksiin sai nopeasti.”

”Asunnon ostoprosessi sujui kokonaisuudessaan hyvin. Asunto valmistui sovitun ajan mukaisesti. Saimme vuokrattua väliaikaisen asunnon, kun teimme talostamme kaupat lähes vuotta aikaisemmin. Meille on jäänyt luotettava kuva Riisulan toiminnasta.”

”Reilua, joustavaa, rehellistä, välitöntä yhteydenpitoa. Iso asia ja uusi asia, aika monia kysymyksiä, mutta kaikkiin olen saanut vastaukset. Kiitos.”

”Kaikki asiat toimi luotettavasti, aikataulu piti 100%, paremmin ei olisi voinut asiat meidän kohdalla mennä.”

 

Saimme myös hyvää palautetta asioista, joissa voimme jatkossa toimia vielä paremmin, mm. avainten luovutuksessa tulemme jatkossa porrastamaan noutoaikaa jonottamisen välttämiseksi.

Kiitos kaikille vastanneille – palautteenne on arvokasta ja sen voimalla on ilo palvella jatkossakin parhaalla mahdollisella tavalla.

Riisula-rakennus Oy, 27.12.2022/Oky

Lue lisää Aropellosta ja Aropupusta täältä: https://riisula.fi/as-oy-tuusulan-aropelto-ja-aropupu-luovutettiin-asukkaille-heinakuussa/