Hirsirakenteisia unelmakoteja Tuusulan Riihikallioon!

As Oy Tuusulan Sotkanmunan ennakkomarkkinointi on alkanut. Rakennamme kaksitasoisia, laadukkaita, hirsirakenteisia paritaloasuntoja Pellavamäentien ja Sotkantien kulmaan. Asuntokoot ovat 3-4 h+kt+s, 92 m2 ja 4-5 h+kt+s, 112 m2.

Riihikallio on rauhallinen ja turvallinen asuinalue. Yhtiö rakennetaan omalle tontille ja sen lämmitysmuotona on maalämpö. Sotkanmuna rakennetaan hirrestä. Hirsi on laadukas, kestävä ja ekologinen vaihtoehto. Hirsitalo säilyttää arvonsa ja siinä asuessa hengität puhdasta sisäilmaa. Sotkanmuna rakennetaan yhteistyössä Kontiotuote Oy:n (yleisesti tunnettu Kontiona) kanssa, joka on maailman suurin hirsirakennusten valmistaja. Lue lisää Kontiosta https://www.kontio.com/fi-FI/

Sotkanmunassa toteutuu monta unelmakodin kriteeriä. Sen suunnittelussa on otettu huomioon asumisen laatu ja mukavuus. Tähän kohteeseen halutaan hiukan luksuksen tuntua niin asumisväljyyden kuin sisustus- ja kodinkonevalintojen kautta. Yhteys luontoon alkaa jo kotitalon kynnykseltä – Metsäntutkimuslaitoksen upeat metsäalueet ja Riihikallion kuntopolut alkavat heti kadun toiselta puolelta. Kuitenkin koulu, päiväkodit ja kaupat ovat kävelymatkan päässä ja Tuusulan urheilukeskus ja monipuoliset liikunta- ja kulttuuripalvelut ovat aivan lähituntumassa.

Riihikallion sijainti aivan pääkaupunkiseudun tuntumassa on ihanteellinen. Omalla autolla ajat Helsinki-Vantaan lentoasemalle 15 minuutissa ja Helsingin keskustaankin vain reilussa puolessa tunnissa.

Asunnot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa. Rakentaminen alkaa syksyllä 2023 ja kohde on valmis elokuussa 2024.

Lue lisää Sotkanmunasta ja tutustu mm. asuntopohjiin ja varaustilanteeseen täällä: riisula.fi/asunnot/sotkanmuna/