Hyvinvointia Tuusulassa

Tuusula on kyllä hieno paikka asua, tehdä töitä ja harrastaa!

Kunta palkitsi nyt toistamiseen vuoden hyvinvoinnin edistäjän. Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta sai 64 ehdotusta vuoden hyvinvoinninedistäjäksi: henkilöitä, yhteisöjä ja yrityksiä. Saimme Riisula-rakennukselle ilahduttavan viestin, että me olimme myös ehdotettujen joukossa – kiitämme kunniasta.

Samalla haluamme onnitella vuoden hyvinvoinnin edistäjiä Jari Kuusraista, joka on tehdyt monella saralla paljon töitä tuusulalaisten liikunnan hyväksi sekä todella tärkeää työtä tehneitä ruoka-avun toimittajia Lyylin kahvilaa, Eväspussia, Hävikistä hyväkkiä sekä Siskot ja Simot -yhteisöä. Lämpimät onnittelut!

Näin erikoisen vuoden lopulla haluamme kiittää asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme sekä kaikkia projekteissamme työskennelleitä ja toivomme voivamme tarjota jatkossakin monelle Keski-Uudenmaan rakennusalan ammattilaiselle töitä. Olemme mukana kehittämässä rakennusmenetelmiä niin, että poikkeusaikakaan ei toimintaa haittaisi ja työt voisivat kaikilla jatkua mahdollisimman sujuvasti ja turvallisesti.

Pyrimme myös tekemään parhaamme asumisen laadun edistämiseksi Tuusulassa, mistä esimerkkinä uudenlaisella betonirakentamisen tekniikalla nyt nouseva kerrostalo (Kauppatie 2) sekä asiakkaiden toiveiden mukaan laaditut rivitalokotien suunnitelmat Mikkolaan. Meille on myös erittäin tärkeää punnita tarkkaan uusien kotien sijainnit lähellä palveluita. Tuusulan keskusta muuttuu ja kasvaa hallitusti – asukkaiden hyvinvointia ajatellen.

Olemme tukeneet vuosittain useita tuusulalaisia yhteisöjä, sillä haluamme osaltamme vaikuttaa siihen, että alue pysyy ihmisläheisenä ja toisaalta erottuu yhä enemmän edukseen osana pääkaupunkiseutua.


Toivotamme kaikille nykyisille ja tuleville tuusulalaisille oikein tunnelmallista joulunaikaa ja turvallista Uutta vuotta!

Aarno, Ilmari, Minna ja Johanna