”Kalliolle, kukkulalle, rakenna sinä majasi!”

Olemme julkaisseet myyntiin lisää tontteja Tuusulan Pellavamäessä huippuhienolla sijainnilla kallion päällä, uusien kevyenliikenteenväylien tuntumassa. Matkaa uuteen rakenteilla olevaan Riihikallion koulukampukseen on vain muutama sata metriä.

Näillä tonteilla luonto on lähellä ja metsäkin ihan vieressä. Kunta on rakentanut Pellavamäkeen uusia kevyenliikenteenväyliä, jotka kulkevat sopivasti korttelin reunoilla tarjoten hyvät kävely- ja pyöräily-yhteydet alueella. Heti Pellavamäentien toiselta puolelta alkavat Metsäntutkimuslaitoksen upeat metsäalueet, joten otsikossa viitatun Chydeniuksen Kalliolle kukkulalle -laulun lisäksi, voisimme hyräillä myös Kipparikvartetin värssyä  ”Jos metsään haluat mennä nyt…”

Sotkantien tontit sijaitsevat kallion päällä ja parilta niistä näkee kauas Ruotsinkylän peltomaisemiin saakka. Silloin hyräily voisikin vaihtua seuraavaan värssyyn: ”Katson maalaismaisemaa ja ymmärrän, kuinka onnellinen voikaan olla hän, joka täällä vain saa aina asustaa…”. Kuovintien tontit sijoittuvat kalliorinteen alapuolelle ja peltomaisemat ovat sieltä katsoen vielä lähempänä – käytännössä uutta kävelytietä pitkin ihan nurkan takana.

Vaikka metsät ja pellot ovatkin lähituntumassa, ovat myös päivittäispalvelut lähellä. Riihikallion koulun laajennus monipuoliseksi koulukampukseksi on työn alla, ja kävelymatkan päästä löytyvät mm. ruokakauppa ja apteekki. Etelä-Suomen ehkä monipuolisin liikuntakeskus Urkka uimalampineen, kuntoportaineen ja talvella hiihtolatuineen on vain lyhyen matkan päässä, eikä Tuusulan keskukseen Hyryläänkään ole matkaa kuin nelisen kilometriä.

Riihikalliosta päästään nopeasti myös Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle. Tuusulan moottoritien alkuun ei ole kuin pari kilometriä ja lentokentälle ajat omalla autolla vartissa, Helsinkiin reilussa puolessa tunnissa. Tuusulan julkinen liikenne toimii HSL-alueella ja esim. Helsinkiin pääsee joko linja-autolla tai junalla esim. Leinelän liityntäaseman kautta.

Lue lisää Pellavamäen tonteista täältä

Tarkemmat tiedot myytävistä tonteista löytyvät sekä Etuovelta että Oikotieltä hakusanoilla Sotkantie ja Kuovintie. Lisäksi meillä on vielä myynnissä muutama viereiseen kortteliin sijoittuva tontti Kirjokertuntiellä ja Peltosirkunkujalla.

Tonteilla on suuntaa-antavat nurkkapaalut, joten voit käydä itsenäisesti tutustumassa alueeseen, mutta mielellämme lähdemme niitä myös esittellemään.

Kysy lisää ja varaa esittelyaika:

[email protected]

Ilmari Sjöblom, 0400 456404