Kauppatie 6:n urakkasopimus on allekirjoitettu

Kuvassa vasemmalta: Pajala Etelä-Suomi Oy:n Jarkko Puhjo ja Pasi Hamunen ja Riisula-rakennus Oy:n Aarno Sjöblom ja Ilmari Sjöblom.

Tuusulan Kauppatie 6:n rakentaminen alkaa keväällä 2022

Monet tuntevat Kauppatie 6:n ”Päämajan tonttina”. Tuusulan legendaarinen Päämaja lopetti toimintansa tammikuun lopussa ja sen paikalle rakennetaan laadukkaita kerrostaloasuntoja. Suunnitteilla on 1h+kt – 4h+kt+s asuntoja sekä liike- ja varastotilaa.

Pajala Etelä-Suomi Oyj ja Riisula-rakennus Oy ovat tänään allekirjoittaneet urakkasopimuksen kohteen rakentamisesta. Purkutyöt alkavat maaliskuussa ja varsinainen rakentaminen kevään korvalla. Asuntojen markkinointi alkaa helmikuun aikana.

Pajala-yhtiöt

Pajala on Vantaalla 2019 perustettu rakennus- ja kehitysyhtiö, jonka pääkonttori on Vantaalla. Yhtiön vahvin osaamisalue on asuntorakentaminen ja toiminta-alueena pääkaupunkiseutu, Tampere, Turku ja Oulu. Toiminta on jaettu alueittain tytäryhtiöihin: Pajala Etelä-Suomi Oy, Pajala Länsi-Suomi Oy, Pajala Pohjois-Suomi Oy.

Odotamme paljon tältä kumppanuudelta ja uskomme, että yhdessä pystymme rakentamaan huippuluokan asuntoja Tuusulan keskustaan.

Riisula-rakennus Oy

Aarno ja Ilmari Sjöblom