Myynnissä omakotitontti Tuusulan Riihikalliossa

Myytävänä  reilun kokoinen tontti upealla rauhallisella paikalla

Kuovintie 1, 04320 Tuusula

Tässä on huikean hieno rakennuspaikka isolle omakotitalolle tai pari-/rivitalolle!

Tontti sijaitsee rauhallisella omakotialuueella päättyvän tien päässä. Se rajoittuu idän puolelta korkeaan suojeltuun kallioon ja laskeutuu loivasti lännen suuntaan, josta avautuu näkymä avaraan peltomaisemaan. Pojoispuolella tontti rajautuu metsään, joka on kaavoitettu virkistysalueeksi.

Tontin pinta-ala on 1462 m2  ja rakennusoikeutta tontilla on 366 m2 (e=0.25, 1/2kII). Tontin myyntihinta on 249 000 € (170,31 €/m2)

Riihikallion Pellavamäentien asemakaavassa asuinalueelle on haluttu luoda viihtyisä ja sopusuhtainen oma identiteetti. Suhteellisen voimakkaat maaston korkeuserot ovat luonteenomainen piirre alueelle ja se luo puitteet uunikille asuinalueelle, jossa rakennukset sijoittuvat eri tasoihin.

Pellavamäki on ihanteellinen asuinpaikka väljyyttä ja luonnonrauhaa kaipaavalle. Ulkoilualueet ja Metsäntutkimuslaitoksen metsäalueet ovat aivan välittömässä läheisyydessä ja Tuusulanjärven kulttuurimaisemat sijaitsevat lähituntumassa.

Riihikallion kouluun on kävelymatka. RIHA-centerissä alle kilometrin päässä sijaitsevat mm. Alepa ja  apteekki. Monipuoliset harrastusmahdollisuudet; urheilukeskus, uimahalli, kuntosalit ym. löytyvät kaikki lähialueelta.

Tuusulan julkinen liikenne toimii HSL-alueella ja ja hyvät bussiyhteydet varmistavat liikkumisen helppouden kaikkialle pääkaupunkiseudulle ja kauemmaksikin. Omalla autolla liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ovat erinomaiset, esimerkiksi lentokentälle ajaa vartissa ja Helsinkiin noin puolessa tunnissa.

Onko tässä sinun tulevan kotisi rakennuspaikka? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Ilmari Sjöblom

0400 456 404

[email protected]