Päämajan malliasunto on valmistunut!

Päämajan malliasunto on valmistunut! Rakentaminen on edennyt suunnitellussa aikataulussa ja vihdoin pääsemme esittelemään valmista asuntoa asiakkaille.

Malliasuntomme on 4. kerroksen 71 m2 kolmio, jonka parveke avautuu Kauppatien puolelle.

Vaaleasävyinen, uusi koti tarjoaa erinomaisen pohjan omille sisustusratkaisuille.  Patterit eivät rajoita sisustusta, sillä asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys. Huoneiston lattiaan on valittu Khaki Oak -sävyinen laminaatti. Keittiötilassa on tasokkaat kalusteet ja rosteriset kodinkoneet. Työtason tyylikäs graniitinharmaa laminaattipinta kestää hyvin käytössä siistinä. Kylpyhuoneeseen valitsimme Höyry-konseptin, jossa muut seinät ovat laatoitettu valkoisella, mutta suihkuseinässä on hiekansävyinen laatoitus, kuten myös lattiapinnassa.

Fiksu pohjaratkaisu, jossa keittiö yhdistyy saarekeseinäkkeellä olohuoneeseen, tekee oleskelutilasta avaran ja toimivan. Tilava eteinen ja makuuhuoneen yhteydessä oleva vaatehuone tuovat helpotusta arkeen. Isommassa makuuhuoneessa on ranskalainen parveke ja asunnon varsinainen lasitettu parveke avautuu Kauppatien suuntaan.

Malliasuntoon tullaan järjestämään esittelyjä sovittuina ajankohtina. Rakennusaikana, emme turvallisuussyistä voi järjestää julkisia esittelyjä. Ilmoittaudu ensiesittelyyn sunnuntaina 5.3. klo 15 – osallistujamäärä on rajattu.

Ota yhteyttä ja varaa aika esittelyyn:

Outi 050 3829870

Ilmari 0400 456404

Tsekkaa kaikki vapaana olevat asunnot täältä: https://riisula.fi/asunnot/paamaja