Riisula-rakennus Oy kuuluu korkeimpaan luottoluokkaan

Laadukkaiden uusien kotien rakennuttaja Riisula-rakennus Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan

Kuten olemme saaneet uutisista kuulla ja lehdistä lukea, rakennusalalla on vallinnut viimeisen vuoden aikana melko haasteelliset ajat. Ukrainan sodan käynnistämä maailmantilanteen epävarmuus johti inflaation kiihtymiseen ja sen myötä korkojen nousuun. Se on heijastunut kohonneisiin kustannuksiin niin kuluttajien kuin yritysten taloudessa. Huoli maksuvarasta ja korkojen noususta sai asunnonostajat varovaisiksi ja asuntokauppa on ollut hiljaista jo vuoden ajan.

Uudisasuntojen rakennuttajana ja oman tuotannon myyjänä tilanne on heijastunut meihin esim. niin että asiakkaillamme on ollut vaikeuksia saada omaa asuntoa kaupaksi voidakseen investoida uuteen asuntoon.

Kaikesta tästä huolimatta taloudellinen tilanteemme on vakaa ja olemme ylpeitä siitä, että edelleen täytämme Dun & Bradstreetin korkeimman luottoluokituksen AAA. Se tarkoittaa sitä, että tulemme tulevaisuudessakin rakentamaan laadukkaita omistusasuntoja Tuusulan parhaille paikoille. Seuraavan kohteen aloitusaikaa arvioimme markkinatilanteen mukaan. 

Meillä on tarjolla vielä muutama kaksio ja kolmio kesällä valmistuneessa As Oy Tuusulan Päämajassa Hyrylän Kauppatie 6:ssa. Katso vapaana olevat asunnot täällä: https://riisula.fi/asunnot/paamaja/

Tällä hetkellä meillä on myynnissä omakotitontteja Riihikallion Pellavamäessä aivan huikean hienolla rakennuspaikalla. Tonteista on jo tehty muutama kauppa ja esisopimus, mutta vielä on muutama rakennuspaikka vapaana. Tutustu myytäviin tontteihin täällä: https://riisula.fi/pellavamaki/