Suunnitteilla reilunkokoisia perheasuntoja huikean hienolla paikalla Tuusulan Riihikalliossa!

As Oy Tuusulan Sotkanmunaan tulee kahdeksan reilunkokoista perheasuntoa. Suunnitteilla on 2-tasoisia, laadukkaita, hirsirakenteisia paritaloasuntoja. Asuntokoot ovat 3-4 h+kt+s, 93 m2 ja 4-5 h+kt+s, 112 m2.

Yhtiö rakennetaan omalle tontille ja siihen tulee monta energiatehokkuutta lisäävää ominaisuutta, kuten mm. maalämpö.

As Oy Tuusulan Sotkanmuna sijoittuu Sotkantien ja Pellavamäentien lännen puoleiseen kulmaan. Sijainti on loistava: Koulu, päiväkodit ja kaupat ovat kaikki kävelymatkan päässä ja Tuusulan monipuoliset liikunta- ja kulttuuripalvelut aivan lähituntumassa. Metsäntutkimuslaitoksen metsäalueet alkavat käytännössä heti kotitalon kynnykseltä, joten ulkoilemaan ei tarvitse lähteä kauaksi kotoa.
 
Asuntojen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat oleskelu- ja keittiötilat sekä saunatilat. Olohuoneesta päästään omalle terassille ja pihalle. Sisäänkäynnin yhteydessä on huoneistokohtainen varasto. Makuuhuoneet on sijoitettu 2. kerrokseen omaan rauhaansa. Alla näet alustavat pohjakuvat.
 

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu VIP-listallemme, niin saat tarkempaa tietoa mm.  hinnoista ja rakennusmateriaaleista ensimmäisten joukossa jo ennen kuin kohde tulee ennakkomarkkinointiin!