Suunnitteilla reilunkokoisia perheasuntoja huikean hienolla paikalla Tuusulan Riihikalliossa!

As Oy Tuusulan Sotkanmunaan tulee kahdeksan reilunkokoista perheasuntoa. Suunnitteilla on 2-tasoisia, laadukkaita, puurakenteisia paritaloasuntoja. Asuntokoot ovat 3-4 h+kt+s, 93 m2 ja 4-5 h+kt+s, 112 m2.

Yhtiö rakennetaan omalle tontille ja siihen tulee monta energiatehokkuutta lisäävää ominaisuutta, kuten mm. maalämpö ja katolle sijoitettavat aurinkopaneelit.

As Oy Tuusulan Sotkanmuna sijoittuu Sotkantien ja Pellavamäentien lännen puoleiseen kulmaan. Sijainti on loistava: Koulu, päiväkodit ja kaupat ovat kaikki kävelymatkan päässä ja Tuusulan monipuoliset liikunta- ja kulttuuripalvelut aivan lähituntumassa. Metsäntutkimuslaitoksen metsäalueet alkavat käytännössä heti kotitalon kynnykseltä, joten ulkoilemaan ei tarvitse lähteä kauaksi kotoa.
 
Asuntojen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat oleskelu- ja keittiötilat sekä saunatilat. Olohuoneesta päästään omalle terassille ja pihalle. Sisäänkäynnin yhteydessä on huoneistokohtainen varasto. Makuuhuoneet on sijoitettu 2. kerrokseen omaan rauhaansa. Alla näet alustavat pohjakuvat.
 

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu VIP-listallemme, niin saat tarkempaa tietoa mm.  hinnoista ja rakennusmateriaaleista ensimmäisten joukossa jo ennen kuin kohde tulee ennakkomarkkinointiin!