Tulossa myyntiin lisää omakotitontteja Tuusulan Pellavamäessä!

Julkaisimme aiemmin tänä vuonna myyntiin 10 kpl tontteja, joista puolet on jo myyty. Kysyntää tuntuu olevan juuri tämän alueen tonteille, joten olemme iloisia, kun voimme lähiaikoina tarjota vielä viisi uutta tonttia myyntiin. Nämä tontit ovat vain kivenheiton päässä uudesta rakenteilla olevasta Riihikallion koulukampuksesta.

Uudet tontit sijaitsevat korttelissa 8519, jonka tehokkuusluku on e=0.25. Tonttien koot ovat 602-830 m2 ja rakennusoikeudet 150-207 m2.

Katso kaikki myytävät tontit täältä

Pellavamäki on ihanteellinen asuinpaikka väljyyttä ja luonnonrauhaa kaipaavalle. Ulkoilualueet ja Metsäntutkimuslaitoksen metsäalueet ovat välittömässä läheisyydessä, urheilukeskuksen monipuoliset liikuntapalvelut melkein naapurissa ja kulttuurihistorialliset taiteilijakodit sekä Tuusulanjärven virkistysalueet ovat nekin lähellä.

Tuusula on viimeisimmissä tutkimuksissa Suomen 4. elinvoimaisin kunta

Tuusulan kunta on satsannut merkittävästi mm. uusien koulukeskusten rakentamiseen ja laadukkaiden oppimisympäristöjen luomiseen. Hyvänä esimerkkinä on vastavalmistunut puurakenteinen koulu- ja kulttuurikeskus Monio, jossa toimivat sekä lukio että aikuisopisto ja lisäksi se tarjoaa monipuolisia kulttuuripalveluja. Monio sijaitsee vain parin kilometrin päässä Pellavamäen tonteista.

Tuusulan julkinen liikenne toimii HSL-alueella ja hyvät bussiyhteydet varmistavat liikkumisen helppouden kaikkialle pääkaupunkiseudulle ja kauemmaksikin. Omalla autolla liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ovat erinomaiset, esimerkiksi lentokentälle ajaa vartissa ja Helsinkiin noin puolessa tunnissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

[email protected]

Ilmari Sjöblom, p. 0400 456404
Outi Kyntöaho, p. 050 3829870 (ma-to)