Upeita, moderneja hirsikoteja Tuusulaan

 

Olemme suunnitelleet ja toteutamme yhteistyössä Honkarakenteen kanssa luonnonläheisen ja laadukkaan asuinalueen näyttävälle ja kauniille alueelle Riihikallioon. Valitsimme hirren rakennusmateriaaliksi, sillä se on ilmastoystävällinen rakennusmateriaali ja yhdistäessämme ekologisen rakennusratkaisun moderniin arkkitehtuuriin voimme tarjota tuleville asukkaille todellatasokasta ja viihtyisää asumista.

Alueelle on suunniteltu kaksitasoisia, tyylikkäitä pari- ja rivitaloja. Hirsi on luonnonläheinen ja ylellinen materiaali ja luonto on asunnoissa miellyttävästi läsnä myös suurten lasipintojen kautta. Näkymät avarilta terasseilta ja parvekkeilta on huolella mietitty parhaisiin maisemiin ja ilmansuuntiin.

Ennakkomarkkinoinnin pyrimme aloittamaan vielä tänä syksynä. Haluatko lisätietoa hankkeen etenemisestä tai asuntosuunnitelmista? Liity ”Riisulan sisäpiiriin” kertomalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään, niin saat ensimmäisten joukossa tietoa asuntojen pohjaratkaisuista, rakentamisen aikataulusta, hintatasosta ja varaamismahdollisuuksista.

On hienoa aloittaa yhteistyö Honkarakenteen kanssa, joka on kiistatta hirsirakentamisen maailmanluokan huippuosaaja – ja luoda taas uudenlaista laadukasta asumista Tuusulaan.

Lue lisää asiasta Hongan artikkelista tästä linkistä

Aarno ja Ilmari