Uutta tulossa! Suunnitteilla paritaloasuntoja Riihikallioon

Suunnitteilla reilunkokoisia perheasuntoja huikean hienolla paikalla!

Sotkantien ja Pellavamäentien kulmaan rakennettavaan As Oy Tuusulan Sotkanmunaan tulee kahdeksan kaksitasoista, laadukasta puu-/hirsirakenteista paritaloasuntoa.
 
Asuntokoot ovat 3-4 h+kt+s, 93 m2 ja 4-5 h+kt+s, 112 m2 ja ne tarjoavat tilaa ja väljyyttä isommallekin perheelle. Rakennukset sijoittuvat tontille väljästi ja länteen ja lounaaseen suuntautuvat huoneistopihat tarjoavat viihtyisän oleskelualueen ja näkymät korkean kallion päältä kauas kauniisiin maisemiin.
 
Yhtiö rakennetaan omalle tontille ja siihen tulee monta energiatehokkuutta lisäävää ominaisuutta, kuten mm. maalämpö ja katolle sijoitettavat aurinkopaneelit. Näistä kerromme lisää suunnittelun edetessä.
 
Näiden omistusasuntojen sijainti on loistava. Koulu, päiväkodit ja kaupat ovat kaikki kävelymatkan päässä ja Tuusulan monipuoliset liikunta- ja kulttuuripalvelut aivan lähituntumassa. Metsäntutkimuslaitoksen metsäalueet alkavat käytännössä heti kotitalon kynnykseltä, joten ulkoilemaan ei tarvitse lähteä kauaksi kotoa.
 
Päivitämme lisätietoa tästä uudesta kohteesta kevään aikana verkkosivullamme. Siellä voit myös ilmoittautua kohteen VIP-listalle, jolloin saat lisätietoa aina ensimmäisten joukossa.