Vilinää työmaalla

Aropellon ja Aropupun ostajat pääsivät tutustumaan tuleviin koteihinsa

Aropellontien ja Jussilantien kulmatontille Tuusulan Mikkolan idylliselle pientaloalueelle rakentuu 27 yksitasoisia rivitalokotia. Uudet asunnot ovat RS-kohteita ja ne nousevat rauhalliselle ja luonnonläheiselle alueelle lähelle palveluita ja harrastusmahdollisuuksia. Arvioitu valmistuminen on kesällä 2022. Näille rivitaloille on selvästi ollut kysyntää, sillä suurin osa huoneistoista on jo myyty.

Rakentaminen on nyt edennyt niin pitkälle, että pystyimme tarjoamaan asunnon jo ostaneille ja varanneille mahdollisuuden päästä tutustumaan tuleviin koteihinsa ensimmäistä kertaa. Paikalle saapui ilahduttava määrä ihmisiä sateisesta ja liukkaasta kelistä huolimatta. Vaikka asunnoissa ei vielä ollakaan edetty kalusteiden tai sisäpintojen asentamiseen, väliseinät ovat kuitenkin jo paikallaan ja koti alkaa hahmottumaan.

Alkuun kokoonnuimme lämpimän glögimukin äärelle juttelemaan työmaan etenemisestä yleisesti ja sen jälkeen kaikki siirtyivät tutustumaan omiiin huoneistoihinsa. Riisula-rakennuksen puolesta paikalla oli Ilmari Sjöblom, Pia Petterson ja Outi Kyntöaho. Siklan puolesta työpäällikkö Jarmo Hyttinen vastaili ansiokkaasti rakentamiseen liittyviin kysymyksiin.

Monia kysymyksiä ja ideoita nousi esiin niin oman asunnon kuin yhteisten alueiden osalta. Niihin olemme pyrkineet vastaamaan sekä paikan päällä että kuluneen viikon aikana sähköpostitse. Ihan kaikkeen emme aina pysty vaikuttamaan, mutta pyrimme tekemään parhaamme, että viestit menevät eteenpäin ja paras lopputulos saavutetaan.

 

Kaiken kaikkiaan palaute tapahtumasta on ollut positiivista. Uudisrakennuskohdetta ostaessa mielikuva tulevasta kodista pohjautuu ennakkomateriaaliin ja vasta kun näkee seinät ympärillään ja talojen sijoittumisen tontille, projekti konkretisoituu. Toki työmaa on työmaa ja mielikuvitustakin vielä tarvitaan, jotta pystyy näkemään vision valmiista ympäristöstä. Mitä pidemmälle kevääseen pääsemme, sitä valmiimmalta kaikki alkaa näyttämään.

 

Kiitämme kaikkia mukana olleita! Jos kiinnostuit vielä vapaana olevista huoneistoista, ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää.

Ilmari ja Outi