Vilskettä ja vipinää Tuusulan Päämajassa

Uudet laadukkaat omistusasunnot ovat viittä vaille luovutusvalmiita. Toukokuun pyörähdettyä käyntiin, on tontilla ollut monenlaista vilskettä ja vipinää. Rakennusmiehet tekevät viimeistelytöitä huoneistoissa ja piharakentaminen etenee päivittäin. Viime viikolla päästiin tekemään vastaanottotarkastukset ja asuntoja on esitelty niin yksityisillä kuin yleisilläkin näytöillä. Myös Tuusulan kunnan ikäihmisten asuntobussi vieraili Päämajassa.

As Oy Tuusulan Päämaja valmistuu 31.5.2023. Luovutuspäivän lähestyessä asiakkaat ovat käyneet tekemässsä vastaanottotarkastukset ostamiinsa asuntoihin ja liiketiloihin. Huomautettavaa on ollut hyvin vähän ja kaikki korjausta tai toimenpiteitä vaativat asiat ehditään vielä tehdä ennen luovutusta. Mieltä lämmittää, kun asiakkaalta saadaa suoraa palautetta:

Ajattelin laittaa vielä näin erikseen palautetta, että en löytänyt mitään virhettä asunnosta vaikka olen kyllä mielestäni aika tarkka. Aina olen uudiskohteesta löytänyt jotain pieniä korjattavia asioita keskimäärin n. 5 kpl. Olen todella positiivisesti yllättynyt että näin hyvin rakennetaan kerralla.”

Monet asunnon ostajista pääsivät paikalle nyt ensimmäistä kertaa ja on ollut ilo nähdä, kuinka tyytyväisiä he ovat sekä työn jälkeen että itse asuntoihin. Pohjat ovat toimivia ja Päämajan sijainti aivan Hyrylän keskustassa palveluiden ympäröivänä on saanut paljon kiitosta.

Olemme parin viimeisen viikon aikana esitelleet asuntoja niin ostoa harkitseville, asunnon jo ostaneille kuin myös asunnonvuokraajille. Vaikka taloyhtiö koostuukin omistusasunnoista, on siellä tällä hetkellä eri kokoisia asuntoja myös vuokrattavana..

Ikäihmiset bussikiertueella

Tuusulan kunnan asumisneuvonta organisoi jo toisena vuotena peräkkäin ikäihmisille suunnattun bussikiertueen, jonka tarkoituksena on esitellä alueen eri asumismahdollisuuksia. Edellisenä vuonna Päämaja oli vasta alkutekijöissään, mutta nyt bussi pysähtyi sen kohdalla tiistaina 9.5. ja pääsimme esittelemään lähes valmiita asuntoja.

Kolmisenkymmentä vierailijaa kävi tutustumassa tarjolla oleviin vapaisiin asuntoihin. Esittelimme heille paria kaksiota ja kolmiota 4. kerroksessa. Keskustelu oli vilkasta ja saimme hyvää palautetta mm. siitä, että asuntomme ovat neliöiltään tilavampia kuin moni muissa uusissa asunnoissa alueellamme.  Kiitosta sai myös sijainti kävelymatkan päässä kaupoista ja palveluista sekä ympäristön väljyys verrattuna esim. hyvin tiiviisti rekennettuun Rykmentinpuistoon.

Ikäihmisille on suunnitteillaa seuraava bussikiertue elokuussa ja olemme jo lupautuneet olemaan siinäkin mukana.

Tulevat esittelyt

Kesän lähestyessä siirrymme esittelemään Päämajaa viikonloppujen sijaan arki-iltoina. Seuraava esittely on tiistaina 23.5. klo 17.

Annamme mielellämme lisätietoa ja voit myös sopia yksityisesittelyn sinulle sopivana ajankohtana.

Outi Kyntöaho, [email protected], puh. 050 382 9870

Ilmari Sjöblom, [email protected],  puh. 0400 456 404