Uusia kotimatkoja

Tulin mukaan Riisulan tiimiin kesällä 2020 ja pääsin heti mukaan mielenkiintoisen rivarikohteen suunnitteluun. Työni puolesta olen jo aiemmin saanut olla mukana monen kodin etsinnässä ja unelmien toteuttamisessa. Onkin ollut todella hienoa päästä Riisulalla mukaan suunnittelemaan Tuusulan Mikkolaan rivitalokoteja ja hyödyntämään kertyneitä oppeja asiakkaiden toiveista ja tarpeista.

Yksitasoisia rivitalokoteja kysytään usein, ja tässä kohteessa on mielestäni nyt hiottu pohjaratkaisut sellaisiksi, että niiden pitäisi sopia moneen erilaiseen elämäntilanteeseen. Erityisesti minua ilahduttaa se, että toiveet pienistä rivitalokodeista oli jo alkuvaiheen suunnittelussa otettu huomioon. Saapa nähdä, miten asiakkaat ottavat nämä kaksiot vastaan.

Olen oikein tyytyväinen, että saimme myös asiakkaille valinnanvaraa tilaratkaisujen suhteen: muutamassa asuntotyypissä ostaja voi itse valita, haluaako asuntoon erillisen huoneen vaikka etätyötilaksi tai makuuhuoneeksi, vai ottaako mieluummin avaran oleskelutilan. Kumman sinä valitsisit?

Aropellon suunnitelmissa pidän etenkin oleskelutilojen korkeista ikkunoista. Ne tuovat ihanasti valoa kotiin ja terassi taas jatkaa oleskelutiloja mukavasti kesällä ulos. Lattialämmityskin on plussaa – myös sisustamisen kannalta. Eipä tarvitse miettiä pattereita sohvan paikkaa valitessa.

Tätä kirjoittaessa olemme juuri aloittaneet ennakkomarkkinoinnin eli voimme esitellä As Oy Tuusulan Aropellon ja Aropupun pohjaratkaisut, suunnitelmat ja hinnoittelun asiakkaille. Ennakkomarkkinoinnin aikana selvitämme, millainen kysyntä eri kokoisilla asunnoilla on. Jos joku näistä tuntuu omalta kodilta, siitä voi siis nyt tehdä varauksen. Kannattaakin olla ajoissa liikkeellä, sillä varaukset tehdään nopeusjärjestyksessä. Varaus ei ole vielä sitova sopimus kaupasta, vaan siitä voi vetäytyä ilman kustannuksia, jos tuleekin toisiin ajatuksiin.

Rakentamisen on tarkoitus alkaa alkuvuodesta ja uudet asukkaat pääsevät muuttamaan uuden raikkaisiin koteihin alustavasti tammikuussa 2022. Käykää vilkaisemassa Aropeltoa ja Aropupua täällä: Aropelto ja Aropupu

Onpa hienoa päästä auttamaan asiakkaita matkalla uuteen kotiin!

Ihanaa joulun odotusaikaa ja pidetään toisistamme huolta!

Minna Kansanen